LA 2.12.2023 • JOENSUU AREENA • K-18

Esiintyjät

Amaranthe

Amaranthe

Onhan se pelkkää fantasiaa, kun rumpua lyödään kuin Thorin vasaraa, hevikitara sivaltaa balrogin tuliruoskan tavoin ja lavalla mellastaa ruotsalainen metallijättiläinen.

Mokoma

Mokoma

Hengen pitimiksi nautittu hevi menee luihin ja ytimiin, lämmittää sydänjuuria kuin laulurovio ja kääntää 180 astetta arjen kurimuksesta takaisin elävien kirjoihin.

Stam1na

Stam1na

Lemille laske ruojani, Stam1na ole suojani. Kun keikalle käy kulkuni, pittiin ota tykösi. 

Bloodred Hourglass

Bloodred Hourglass

On tutkittu, että moshatessa vaanii pää- ja niskavammojen riski. Vaaran raja-arvo on kappaleissa, joiden nopeus on yli 146 iskua minuutissa ja silloin, kun pää pyörii yli 75 asteen kulmassa. Heiluvaa tukkaa emme halua kieltää, mutta lämmittele lihakset, muista hengittää ja tiedä rajasi. Myös silloin, kun pakanallisesti livenä rymistää BRHG.

Nerve End

Nerve End

On musiikkia juoksulenkille ja sitten on musiikkia, joka on kuin juoksulenkki. Sellaista, joka etenee välillä vauhdikkaasti ja laahaa joskus todella hitaasti. Se kipittää kevyesti tai runttaa raskaasti eteenpäin. Eikä aina mennä suoraan, koska mutkiakin on oltava. Niin rullaa Nerve End ja nostaa sykkeesi myös Unholy Winter Fest -keikallaan.