LA 3.12.2022 / JOENSUU AREENA

Liput

Unholy Winter Fest on yhden illan sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa lauantaina 3.112.2022. Tapahtuman tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Liput tulevat myyntiin tiistaina 2.8. klo 10 Tikettiin ja Lippupisteelle. Liput tapahtumaan maksavat 49 euroa ja VIP-lippu 89 €. Unholy Winter Fest on K-18.

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketti ja lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Lippuja ei ole saatavilla Ravintola Kerubista. Unholy Winter Festin portilla ei järjestetä erillistä lipunmyyntiä vaan liput ovat koko tapahtuman ajan myynnissä Tiketissä.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

VIP

VIP-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla, maittavasta hiiligrillatusta menusta sekä pikkusen uppeemmista palveluista. Lipun hintaan kuuluu narikkapalvelut. 

VIP-liput saat Tiketistä ja Lippupisteeltä hintaan 89 €!