LA 2.12.2023 • JOENSUU AREENA • K-18

Info 

Unholy Winter Fest on yhden illan sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa lauantaina 2.12.2023. Surffaa Tikettiin ja Lippupisteelle ostamaan liput ennakkoon. Unholy Winter Fest on K-18. Unholy Winter Festin liput ovat myynnissä koko tapahtuman ajan ainostaan Tiketissä. Portilla ei ole myyntiä.

LIPUT JA RANNEKKEENVAIHTO

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla  tai Asko Piiparinen ‭050 590 6492‬.


Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeella pääset liikkumaan sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman ajan. Liput voi vaihtaa rannekkeeseen jo ennakkoon Kerubilla keskiviikkona 29.11. klo 11–18 ja torstaina 30.11. klo 11–18.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

VIP

VIP-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla, maittavasta hiiligrillatusta menusta sekä pikkusen uppeemmista palveluista. Lipun hintaan kuuluu narikkapalvelut. 

Vip-menu on katettuna noutopöytään klo 18–21 välisenä aikana.

VIP-liput saat  tai Asko Piiparinen ‭050 590 6492‬.

VIP-MENU

Alkupalapöydästä:

* Salaatti savustetusta härästä ja ancho-chiliaiolia (M,G)
* Katkarapu-avocadosalaattia (M,G)
* Mustapapusalaattia (V,G)
* Meksikolaista muna-kasvisalaattia (M,G)
* Vihersalaattia ja mangovinaigrette (V,G)
* Leipävalikoima (V)
* Hummusta (V,G) ja tuorejuustoa (L,G)

Pääruoaksi:

* Paahdettua maalaiskanaa ja suklaista Mole-kastiketta (M,G)
* Meksikolaista punaista riisiä (V,G
* Paahdettuja kasviksia (V,G)

Kasvisruokana: Tomaattiseitania, suklaista Mole-kastiketta, punaista riisiä ja lime fraîche (L)

Jälkiruoaksi:

* Kypsytettyjä juustoja (L,G), tomaattihilloketta (V,G), viinirypäleitä ja suolakeksejä (L)
* Chilisuklaa-passionkakkua (L)
* Kahvia ja teetä

Soittoaikataulu

16:00 Ovet auki
17:00 Nerve End
18:45 Bloodred Hourglass
20:30 Mokoma
22:15 Stam1na
00:00 Amaranthe

 

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT

Festivaaliportilla on maksullinen narikka. Jokainen narikkakäynti maksaa 3 euroa. Haethan tavarasi heti tapahtuman päättyessä. Ravintola Kerubi ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

CASHLESS – JUOMAA JA RUOKAA

Unholy Winter Fest, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen. Areenan sisätilat ovat kokonaisuudessaan ravintola-aluetta. Myynnistä löytyy alkoholittomien virvokkeiden lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä, drinkkejä ja snapseja.

Unholy Winter Festissä kaikki kertakäyttöiset juoma-astiat on korvattu kovamuovisilla tuotteilla. Kahvit, drinkit, oluet ja muut juomat tarjoillaan kovamuovisista astioista, joissa on euron pantti. Samat astiat nähdään Kerubin tulevissa tapahtumissa ja näin saamme vähennettyä tapahtuman ympäristökuormaa. Sama pantti on myös kaikissa tölkeissä ja pulloissa olevissa juomissa. Näin saadaan kaikki tuotteet menemään just siihen oikeaan säiliöön ja takaisin kiertoon.

Kerubi Grilli palvelee tapahtuman ajan, ja ruokkii nälkäiset konserttivieraat. Joka tapauksessa herkullista grillievästä on tarjolla.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

TURVALLISEN TILAN TAPAHTUMA

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET


Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon  niin selvitämme asian!

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.

Unholy Winter Festin kartta