LA 3.12.2022 / JOENSUU AREENA

Info 

Unholy Winter Fest on yhden illan sisäfestivaali, joka järjestetään Joensuu Areenassa lauantaina 3.12.2022. Tapahtuman tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Liput tulevat myyntiin tiistaina 2.8. klo 10 Tikettiin ja Lippupisteelle. Unholy Winter Fest on K-18

LIPUT JA RANNEKKEENVAIHTO

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketti ja lippu.fi -palveluissa, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Lippuja ei ole saatavilla Ravintola Kerubista. Unholy Winter Festin portilla ei järjestetä erillistä lipunmyyntiä vaan liput ovat koko tapahtuman ajan myynnissä Tiketissä.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

VIP

VIP-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla, maittavasta hiiligrillatusta menusta sekä pikkusen uppeemmista palveluista. Lipun hintaan kuuluu narikkapalvelut. 

VIP-liput saat Tiketistä ja Lippupisteeltä hintaan 89 €!

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT

Festivaaliportilla on maksullinen narikka. Jokainen narikkakäynti maksaa 3 euroa. Haethan tavarasi heti tapahtuman päättyessä. Ravintola Kerubi ei vastaa hakemattomista tavaroista.

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Toimipiste on auki maanantaista torstaihin klo 14–17 sekä sunnuntaisin klo 13–15. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

TURVALLISEN TILAN TAPAHTUMA

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET


Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon  niin selvitämme asian!